Waarom OoglaserVIP ? Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorgverlening en begeleiding aan onze patiënten die bereidt zijn hoogwaardige zorg te ontvangen tegen eerlijke prijzen. De klant staat altijd centraal bij OoglaserVIP. In Nederland zijn er inmiddels veel aanbieders op de Markt die voor u kunnen bemiddelen met een ooglaserbehandeling in het buitenland en dat maakt de keuze voor u niet makkelijker. Ons bedrijf probeert de hoogste tevredenheid van elke klant te garanderen. Wanneer u in het keuzeproces zit, is het belangrijk dat de kliniek u wel de kwaliteit kan bieden waar u op hoopt.

” T:(0031) – 53 – 302 02 11 M:info@ooglaservip.nl”

Over de oogarts Wij werken al meerdere jaren samen met onze oogarts Dr. Akyurt, een vooraanstaande arts in de ooglaser wereld. Zijn expertises liggen met name op het gebied van ooglaserbehandelingen, multifocale lensimplantatie en staaroperaties. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 ooglaserbehandelingen op zijn naam staan. Betaalbare ooglaserbehandeling Turkije biedt betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit door de goed opgeleide arbeidsmarkt en de locatie van het land in de wereld. OoglaserVIP kiest ervoor om u een goede prijs te bieden maar u tevens ook tevreden en met een scherp zicht terug te laten keren naar Nederland. Kwaliteit In de ooglaserkliniek wordt alleen gewerkt met de nieuwste technieken en de beste materialen. OoglaserVIP kiest ervoor om de beste kwaliteit aan haar klanten te leveren en de gebruikte materialen in de kliniek zijn dan ook enkel van Amerikaanse en West Europese afkomst. Service Service naar de klant is de hoogste prioriteit bij OoglaserVIP. Gedurende het gehele proces proberen wij onze klanten op zo’n goed mogelijke manier van dienst te zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de nazorg. U kunt altijd terecht bij ons met uw vragen. Tevreden klanten OoglaserVIP doet er alles aan om te zorgen dat haar klanten tevreden terug zullen keren van hun ooglaserbehandeling. Om zeker te zijn dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn, nemen wij na de behandeling altijd contact op om na te vragen of de klant tevreden is met het resultaat en hoe alles is verlopen. U kunt hier meer lezen over de ervaringen van onze klanten. Wat bieden wij aan:

  • Vooronderzoek en nazorg in Istanbul.
  • Opvang en vervoer in Istanbul.
  • Verblijf in een vier sterren hotel.
  • Persoonlijke nederlandstalige begeleiding.
  • Behandeling in een Europese top kliniek.
  • Prijs geldt voor beide ogen.
  • Geen extra kosten voor bv. Wavefront.
  • Arts 7/24 beschikbaar voor evt. vragen.

  Bel 053 – 302 02 11 voor een vrijblijvend, persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Wij zijn 7/24 bereikbaar, op dit punt onderscheid Ooglaservip zich van alle andere aanbieders.