Onze prijzen zijn voor beide ogen. Er zijn geen verborgen of extra kosten achteraf. Een Lasik of een Wavefront lasik behandeling kost voor beide ogen samen slechts 1500 euro (u hoeft bij ons geen toeslag te betalen voor een Wavefront behandeling). Dat is minder dan de helft van de kosten die u kwijt zou zijn aan een behandeling in Nederland of België.

BEHANDELINGEN PRIJZEN (VOOR BEIDE OGEN)
WF LASIK 1500 Euro
TransPRK-No Touch 1000 Euro
PresbyMAX 2500 Euro
Multifocale implantlenzen 3000 Euro
Trifocale Implantlenzen 3800 Euro
Monovisie met Schwind Amaris 1050RS 2500 Euro

Vraag nu een offerte aan! Is de behandeling voor mij geschikt?

Transfer van en naar het vliegveld

De transfer van en naar vliegveld Sabiha Gökçen (SAW) is bij de prijs van de behandeling inbegrepen . Patiënten die landen op vliegveld Atatürk (IST) betalen extra 100 € voor de transfer.

Vlucht en verblijf

De kosten voor vlucht en verblijf zijn niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een retourvlucht Istanbul komt op ongeveer 150-200 euro of misschien goedkoper. Een overnachting in het hotel waarmee wij samenwerken (Parkhouse Hotel en SPA) kost ca. 58 euro voor een eenpersoonskamer, 69 euro voor een tweepersoonskamer (incl. ontbijt). Het staat u natuurlijk vrij een ander te hotel boeken. Het hotel moet wel in de buurt van de kliniek liggen, in het stadsdeel Kadıköy.

Tijdschema

Voor een behandeling met de PresbyMAX-laser raden wij u een verblijf aan van tenminste drie dagen. Als u vroeg aankomt in Istanbul, kan het vooronderzoek nog op dezelfde dag worden uitgevoerd. De ooglaseroperatie vindt dan de volgende dag plaats. De nacontrole vindt plaats op de dag na de operatie. Operaties worden uitgevoerd op dinsdag en donderdag.

Betaalmogelijkheden

U betaalt in Istanbul, naar keuze contant of met een creditcard. Een aanbetaling in de vorm van een overschrijving is niet nodig.

Tijdschema voor een Lasik-of Wavefront Lasik-behandeling Dag 1 – (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / het vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie Dag 3 – nacontrole / indien gewenst is terugreis mogelijk vanaf ongeveer 15 uur Dag 4 – terugreis (op ieder gewenst tijdstip)
Tijdschema voor een TransPRK-behandeling Dag 1 (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie Op de vierde dag na de operatie vindt in de oogkliniek een nacontrole plaats (terugreis kan op z’n vroegst in de middag). Wil men eerder terugvliegen, dan kan de nacontrole worden gedaan in het land waar men woont, eveneens op de vierde dag na de operatie.
Tijdschema voor een PresbyMAX-Lasik-behandeling Dag 1 (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie Dag 3 – nacontrole / indien gewenst is het mogelijk in de middagterug te reizen Dag 4 – terugreis (op ieder gewenst tijdstip)
Voor de implantatie van multifocale lenzen is een verblijf van 1 week in Istanbul verplicht. Operaties vinden plaats op dinsdag (eerste oog) en donderdag (tweede oog). De patiënt kan op z’n vroegst op vrijdagmiddag (vanaf ongeveer 15 uur) terugreizen. Het vooronderzoek wordt uitgevoerd op maandag. De heenreis vindt plaats op maandagochtend dan wel op zondag in de loop van de dag. Tijdschema voor een lenzenoperatie (Multifocale lenzen) Dag 1 (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie (eerste oog) Dag 3 – nacontrole (eerste oog) Dag 4 – operatie (tweede oog) Dag 5 – nacontrole (tweede oog) / terugreis kan op z’n vroegst in de middag