ooglaseren in turkijeOoglaseren in Turkije is nog steeds een aantrekkelijke optie voor mensen die een ooglaserbehandeling willen ondergaan. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, hedendaags kan men bijna iedereen behandelen die voldoen aan de eisen.

De behandelmethoden voor mensen onder de 40 zijn meestal de Wavefront Lasik en TransPRK NoTouch techniek die geschikt zijn om bijziendheid, verziendheid en cilindrische afwijkingen te behandelen. Mensen die niet in aanmerking komen voor een wavefront lasik behandeling door bijvoorbeeld een te dun hoornvlies of droge ogen of die helemaal niet willen dat hun ogen worden aangeraakt, kunnen door middel van de TransPRK techniek toch van hun bril of contactlenzen afkomen. Met deze techniek wordt het oog helemaal niet aangeraakt, er wordt geen flap gemaakt en de laserstraal doet alles zelf.

Ooglaseren in Turkije voor jong en oud

Voor diegenen die boven de 40 zijn en ouderdomsverziendheid (presbyopie) hebben en een leesbril gebruiken of die een bril voor de verte samen met een leesbril gebruiken zijn meerdere behandelingen van toepassing namelijk; multifocale implantlenzen, trifocale implantlenzen, monovisie met de “Smart Surface Technology” of Presbymax. Na een uitgebreid vooronderzoek met verschillende tetst kan de arts vaststellen welke van deze behandelingen het beste resultaat zal leveren. Welke van de tecnieken voor jou het beste is hangt af aan je levensstijl, hobbies, wat voor werk je doet en wat je verwachtingen zijn.

OoglaserVIP bied deze behandelingen aan in Turkije, Istanbul tegen betaalbare prijzen met ervaren artsen, niewste techniek en Nederlandstalige begeleider.

Ooglaseren in Turkije met de veiligste techniek ter wereld: TransPRK (No touch). Nederlandstalige persoonlijke VIP-begeleiding door begeleider die ruim10 jaar ervaring heeft met Nederlandse ooglaserpatiënten. Multifocale implantlenzen door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Privé transfer luchthaven-hotel v.v. door Ooglaser VIP bij de behandelprijs inbegrepen. Tel: (0031) – 053 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaservip.nl