kosten

Ooglaseren is een veel gevraagde behandeling. Als je van je bril of contactlenzen af wil is ooglaseren de enige optie. Er zijn verschillende soorten ooglaserbehandelingen. Het maakt niet uit of je verziend of bijziend bent, een cilinder afwijking of ouderdomsverziendheid hebt, bijna alle afwijkingen kunnen hedendaags behandeld worden.

Een ooglaserbehandeling is volgens de verzekering een esthetische procedure en wordt niet vergoed. Voor velen is het dragen van een bril of contactlenzen een nachtmerrie en soms is een behandeling te duur om uit de zak te betalen. In Nederland liggen de kosten voor ooglaserbehandelingen hoger dan in Turkije. Waarom meer betalen voor dezelfde behandeling? Ooglaseren in Turkije is zeer gevraagd vanwegen de kwaliteit-prijs verhouding. Het is natuurlijk wel heel belangrijk om een goede kliniek te vinden. Hetzelfde geldt ook voor Nederland. Je moet goed uitzoeken waar je je ogen laat behandelen.

Kosten van ooglaseren in Turkije

De kosten voor een ooglaserbehandeling met OoglaserVIP liggen tussen de €1000.- en €2500.-. Dezelfde behandelingen kosten in Nederland tussen de €2000.- en €6000.-. Hoe komt het dat Turkije goedkoper is? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, Turkije is een groot land met 80 milyoen inwoners. Het aantal oogklinieken is daarom meer dan in Nederland waardoor het laserapparatuur in hoge aantallen voor goedkopere prijzen wordt gekocht waarmee veel meer wordt behandeld voor betaalbare prijzen. Dit is ook een voordeel voor Nederlandse patienten en velen hebben hiervan al geprofiteerd. Ooglaseren in Turkije wordt al sinds 30 jaar uitgevoerd.

Ooglaseren Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch methode. Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met nederlandse ooglaserpatienten. Multifocale implantlenzen behandeling door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met OoglaserVIP. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaservip.nl