Waarom zijn ervaringen belangrijk?Ervaringsverhalen van ooglaserpatiënten in Turkije.

Mensen die u al voor zijn geweest en inmiddels een ooglaserbehandeling achter de rug hebben, kunnen precies vertellen hoe de behandeling en de reis verloopt. Het is heel normaal dat men een beetje zenuwachtig is wanneer de reis wordt gepland om in het buitenland een behandeling te ondergaan. Ervaringen van eerdere patiënten kunnen helpen te begrijpen hoe een ooglaserbehandeling in Turkije in zijn gang gaat.

 

Ervaringsverhalen van ooglaserpatiënten in Turkije.

Hieronder kunt u een ervaringsbericht lezen van een van onze patiënten;

De ervaringen welke wij, mijn dochter en ik, met Veni Vidi Göz hebben zijn uitstekend. Eerste contacten verliepen via Özlem. Zij heeft uitvoerige documentatie gestuurd met een daarbij behorende prijsaanbieding. Keuze van ons was no touch laser en Presbymax.

Wij werden afgehaald op het vliegveld en bij ons hotel afgezet.  De volgende dag was een taxi geregeld richting de kliniek. De mensen waren hier hartelijk en de hygiëne was goed voor elkaar. Vervolgens begonnen de onderzoeken met goede begeleiding van Özlem. Om 13:00 uur hebben wij de resultaten van de onderzoeken besproken met dr. Akin Akyurt.  Mijn dochter kon de no touch behandeling laten uitvoeren en bij mij werd om diverse redenen een multifocale implantlens geadviseerd. Om 15:00 uur de eerste lens erin en vervolgens kreeg mijn dochter een no touch laser behandeling. Volgende dag controle en de dag erop het andere oog voorzien van een lens.

Mijn behandelingen waren snel en pijnloos. De behandeling van mijn dochter kostte anderhalf a twee dagen irritatie aan haar ogen. Het zicht werd met de dag beter.

Wij kunnen beide na een week goed zien. Zelf kon ik op afstand goed zien en al een boek lezen. Mijn dochter ziet goed, maar dit kost haar wel wat extra concentratie.  De verwachting bij mijn dochter is dat zij naar twee weken weer goed kan zien  en dat het bij mij een paar weken langer zal duren voordat het lezen optimaal is.

De begeleiding van Özlem was uitstekend maar was ook nodig daar men in de kliniek overwegend Turks spreekt m.u.v. dr. Akin Akyurt, Hij sprak ook uitstekend Duits.

Kliniek is zeker aan te bevelen.

Kort samengevat: Wij zijn zeer tevreden over zowel de kliniek als de begeleiding van Özlem.

Mila en Jan Mekking.

 

OoglaserenTurkije met de veiligste techniek ter wereld: Transprk (No touch). Nederlandstalige persoonlijke VIP-begeleiding door begeleider die ruim10 jaar ervaring heeft met Nederlandse ooglaserpatiënten. Multifocale implantlenzen door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Privé transfer luchthaven-hotel v.v. door Ooglaser VIP bij de behandelprijs inbegrepen. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaservip.nl