erg tevreden

Foto met Dr. Akyurt

Het is nu eind januari 2017 en de drie maanden periode voor de termijn waarop beoordeeld kan worden of multifocale implantlenzen functioneren is voorbij. Mijn vrouw heeft twee lenzen laten plaatsen en ik één, omdat er in mijn andere oog door een ongeval vrijwel geen zicht meer aanwezig is. We durven dus conclusies te trekken.

1. De behandeling en de begeleiding in de VENI VIDI GÖZ-kliniek was zeer professioneel.
De kliniek is modern, zeer hygiënisch en de behandelend arts, dr. Akın Akyurt is naast deskundig ook een mensen-mens, die alles met je doorspreekt en tijdens de operatie je gerust stelt.

2. De begeleiding door mevrouw Özlem Akyurt was super. Wij werden van het vliegveld opgehaald en later weer met de taxi teruggebracht. Ook het hotel was oké.

3. Dr. Akyurt heeft nog naar mijn gehandicapte oog gekeken en adviseerde daar verder niets aan te doen, omdat het plaatsen van een lens vrijwel geen effect zou hebben.

4. Het zicht in de ogen van mijn vrouw en mij is nadrukkelijk verbeterd. Wij hebben in het normale dagelijkse leven geen bril meer nodig. Alleen bij het lenzen van kleine letters, bijvoorbeeld de puzzel in de krant, gebruiken we een bril. Ook als het licht zwak is ( schemer) dan helpt een bril.
’s Avonds rijden in de auto, met name op een tweebaansweg veroorzaakt wel wat hinder van halo-effecten, maar daar leer je mee om te gaan.
We hebben niet vaak een bril meer nodig.

erg tevreden

Een bijkomend voordeel is, dat de dokter in al onze ogen beginnende staar signaleerde en die is door de multifocale lenzen nu verholpen.

Eindconclusie: We zijn zeer tevreden.

Jacobien en Wim Boskeljon