Dr. Akın Akyurt

Dr. Akın AKYURT

Ervaringen van patiënten van een van onze patiënten. Na goed uitzoeken van ooglaserbehandelingen ben ik erachter gekomen dat No Touch ooglaser een geschikte techniek zou kunnen zijn voor mijn ogen. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar professionele klinieken en ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn voor ooglaseren.

De juiste informatie en service

Nadat ik heel veel informatie hierover heb verzameld, ben ik tot de conclusie gekomen dat het ziekenhuis Veni Vidi Göz te Istanbul, Turkije het juiste adres is voor ooglaseren. De contactgegevens van het ziekenhuis heb ik via de website van het ziekenhuis opgezocht. De contactpersoon van het ziekenhuis Veni Vidi Göz mevrouw Özlem Akyurt, heb ik telefonisch benaderd. Tijdens het gesprek heeft mevrouw Özlem Akyurt mijn vragen vriendelijk, open, eerlijk en professioneel beantwoord.

ervaring

 

Nadat ik goed ingelicht was door mevrouw Akyurt werd ik meteen razend enthousiast en heb besloten onder behandeling te gaan bij Veni Vidi Göz. Daar ben ik van begin tot eind ontzettend goed geholpen door mevrouw Akyurt en door de arts de heer Akın Akyurt.

Dr. Akın Akyurt heeft de tehniek No Touch ooglaser uitgevoerd. De arts is zeer goed gespecialiseerd in zijn vak en ik ben ervan overtuigd dat ik in goede handen ben terechtgekomen.

Graag wil ik mevrouw Akyurt bedanken voor haar gastvrijheid, behulpzaamheid en zorgzaamheid.

Ook wil ik de arts Dr. Akın Akyurt bedanken voor zijn professionaliteit, ervaring en kennis.

Elif Polat uit Nederland.