standard-title Contact

Contact

FullSizeRender Özlem Akyurt (Sesören) Medisch Adviseur Beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gezondheidstoerisme voor ooglaseren. Zij is ook de nederlanstalige begeleiding in de kliniek.   Wereldwijd staat Turkije bekent als één van de vooraanstaande ooglaserlanden in de wereld. Ooglaseren in Turkije is veilig bewezen zolang u kiest voor een ervaren oogarts die werkt met moderne apparatuur. Wij werken samen met één van de grootste oogklinieken ter wereld, Veni Vidi Göz in Istanbul, waar oogarts dr. Akin Akyurt jaarlijks duizenden ogen behandeld.

  • Het ooglaseren in Turkije wint de laatste tijd sterk aan populariteit. Het brengt belangrijke voordelen met zich mee: Ooglaseren in Turkije is goedkoper
  • Veilige ooglaserbehandeling door specialisten
  • Mogelijke combinatie met uw vakantie

Bent u geintereseerd in een ooglaserbehandeling of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan en wij zullen u meer informatie verschaffen over de mogelijkheden en kosten. Wij bieden VIP service geheel individueel. U bent vrij in het kiezen van de reis data. Ooglaservip organiseert dan afspraak in de kliniek en verblijf geheel naar uw wens. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u de komende dagen geen email van ons ontvangen, controleert u dan de spam-folder van uw email account. Hartelijk dank.  

Snel Contact