behandeling met multifocale implantlenzen

Mensen boven de 40 die oogafwijkingen hebben en geen ooglaser behandelingen kunnen ondergaan hebben een mogelijkheid om toch hun zicht te laten corrigeren, namelijk met multifocale implantlenzen.

Na een implantlens behandeling heb je geen staar operatie meer nodig omdat je huidige lens verplaatst wordt door een kunstlens. Deze lenzen zijn voor het leven en hoeven niet meer verwisselt te worden.

Veel Nederlandsers hebben deze behandeling gehad en zijn heel tevreden met de resultaten. Hieronder staat een ervaringsverhaal van een van onze patienten die naar Turkije is gereisd om een multifocale implantlenz behandeling te ondergaan.

Behandeling met een multifocale implantlens

Ik ben in april naar Istanbul gegaan voor multifocale implantlenzen. Ik was erg zenuwachtig toen ik er heen ging, want ja, het zijn wel mijn ogen en het was ook mijn eerste bezoek aan Turkije.

Ik ben van het vliegveld opgehaald en naar het Parkhouse hotel gebracht. Anderdaags ben ik voor een vooronderzoek naar het ziekenhuis gegaan.  Zowel in het hotel als in het ziekenhuis was de ontvangt en het personeel vriendelijk en beleefd. In het ziekenhuis werd ik opgewacht door mevr. Özlem Akyurt, de assistente en tevens ook echtgenote van de dokter, dhr. Akin Akyurt. Mevr. Akyurt spreekt Nederlands, wat heel prettig is. Mevr. Akyurt weet je echt op je gemak te stellen.

Het vooronderzoek is pijnloos; je voelt er helemaal niets van. En dr. Akyurt weet je ook heel erg op gemak te stellen. De behandeling van mijn rechteroog duurde 7 minuten. Dit is ook pijnloos. Ik was wel erg zenuwachtig. 2 dagen later werd ik aan mijn linkeroog behandeld. Toen had ik helemaal geen stress of angst meer.

Het is nu ca. 2 weken geleden dat ik behandeld ben. Ik heb geen bril meer nodig. Ik kan lezen en ver kijken zonder bril. Het is echt geweldig.  Mevrouw en meneer Akyurt bedankt voor de behandeling en goede begeleiding.

Een dankbare patiënt,

Ooglaseren Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch methode. Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met nederlandse ooglaserpatienten. Multifocale implantlenzen behandeling door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met OoglaserVIP. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaservip.nl